Binnenhuisarchitectuur Interieurontwerp Interieuradvies

Welkom!

U landt op deze site. Waar kunnen wij u mee helpen? 

Interieuradvies? Interieurontwerp? Vragen over het onderhoud van uw interieur? Of bent u op zoek naar ons werkaanbod?

Welkom bij INIZIO Binnenhuisarchitectuur, wij zijn bezig met ons 275e project!!

Een interieur is heel persoonlijk. Een goed interieuradvies sluit daar bij aan. INIZIO Binnenhuisarchitectuur levert interieurontwerp dat meer haalt uit uw eigen stijl en de mogelijkheden van de ruimte. Voorbeeld? Klik voor een impressie op: Licht in de duisternis? Meer kleur in huis? Opgeruimd staat netjes? 

INIZIO is Italiaans voor ‘Het begin van een verandering’. Een advies van INIZIO begint met een persoonlijk gesprek over uw wensen, het bekijken van de ruimte en de mogelijkheden daarvan. Kleur, materialen en accessoires zijn bepalende sfeermakers, de indeling is de basis om jaren op te variëren. Wat INIZIO aangaat, begint een interieurontwerp met de basis: een indeling die past bij het gebruik van de ruimte, of dat nu een woning is of een bedrijf.

Styling is belangrijk – structuur essentieel.

Een INIZIO-advies bestaat uit verschillende stappen. Dat werkt helder en overzichtelijk. Bovendien koopt u zo nooit meer of minder advies dan u nodig heeft.
Van solide bouwen tot kunstzinnige aankleding: INIZIO houdt het in één hand: persoonlijk, deskundig, onafhankelijk, stijlvol en betaalbaar.

U investeert in de verandering! Wij zorgen voor duurzaam en milieuvriendelijk onderhoud.

INIZIO biedt ook een klantvriendelijke nazorg door unieke, milieuvriendelijke en gecertificeerde interieuronderhoudsmiddelen aan te bieden voor het behoud van uw keuken, werkplekken, badkamer, toilet, vloer etc.

Lees verder over onze fantastische interieuronderhoudsproducten en ons werkaanbod door te klikken op het tabblad producten en dan naar onderhoud te gaan of klik hier.

Voor interieuronderhoud zijn wij ook te volgen op Facebook.

E-mail
Naar boven

Sluiten